m.webteam.nl mobiel
Over ons

WebTeam BV is sinds 1996 een zakelijke internet service provider gevestigd te Amsterdam.

Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteits-internet diensten aan bedrijven, overheden, verenigingen, omroepen en gemeenten. Wij leveren domein registraties, server hosting, mobiele websites, datacentrum diensten en ssl certificaten.

Op dit moment zijn er grofweg drie soorten providers, de grote (beursgenoteerde) ondernemingen, de kwaliteits-providers zoals WebTeam en de duizenden zolderkamer-bedrijfjes, vaak wederverkopers van Amerikaanse bedrijven. Ze zeggen allemaal dat ze de beste zijn, maar hoe weet u nou of dat wel zo is?

Snelheid van het netwerk

Als eerste telt de snelheid van het netwerk, de bereikbaarheid van de servers en de verbindingen met het internet. Bij WebTeam zijn alle ( cloud ) systemen dubbel of driedubbel en dit verwachten wij ook van onze partners en toeleveranciers. Zo is het netwerk drie dubbel en zijn alle servers voorzien van dubbele harde schijven. In het datacentrum maken wij gebruik van diverse fallback en reserve systemen, noodstroom accu’s en kunnen we bescikken over noodstroom dieselgeneratoren. Alles volgens het systeem dubbel +1.

Backup systemen

Ten tweede wordt er elke 24 uur van elke server een backup gemaakt. Dus als er onverhoopt met allebei de harde schijven van een server wat gebeurt dan kunnen de medewerkers van WebTeam de backup gelijk op de server terugzetten. Daarom zijn in het datacenter van WebTeam 24 uur per dag 7 dagen per week professionele medewerkers aanwezig. En uiteraard beschikken wij over een uitgebreid monitor systeem zodat wij middels preventief onderhoud kunnen ingrijpen nog voordat u een probleem heeft.

Datacentrum in Amsterdam

Ten derde staan al onze systemen in Amsterdam, in Nederland met geografische backup en monitoring in Berlijn en Los Angeles. Sinds kort kunnen wij ook vanuit Miami en Halifax (netwerk) diensten leveren. En uiteraard hebben wij alle reserve onderdelen op voorraad. Er wordt dus alles aan gedaan om uw servers continue te laten draaien, uiteraard met de nieuwste software en versies. En voor die kwaliteit rekenen wij een marktconforme prijs. Dus bent u op zoek naar “de goedkoopste provider van Nederland” dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Omdat WebTeam zelf over eigen suites, cabinets en netwerkapparatuur beschik zijn wij minimaal afhankelijk van derden, waardoor een goede betrouwbare kwaliteit en service kunnen worden gewaarborgd.

WebTeam BV is een kwaliteits provider, met een 24/7 helpdesk, 24/7 technische medewerkers aanwezig en een serieuze bedrijfsvoering sinds 1996. Daarom bestellen nieuwe en bestaande klanten dagelijks diensten bij ons webteam van meer dan 20 enthousiaste medewerkers. ( De paar klanten per jaar die bij ons vertrekken bestaat voor 95% uit bedrijfsbeëindigingen of faillisementen ). Uiteraard willen wij ons netwerk van dealers, ontwerpers en andere tussenpersonen niet vergeten.

– Altijd gloednieuwe systemen
– Nieuwste software versies
– Snelheid
– Dubbel netwerk
– Dubbele harde schijven
– Monitor systeem
– Preventief onderhoud
– 24/7 aanwezig
– Systemen in Nederland

 

Cloud diensten

Ook op het gebied van Cloud diensten kunt u kwaliteit verwachten. Wij bieden beheerde en onbeheerde VMware Cloud Hosting diensten en oplossingen aan zoals VMware Private Clouds en VMware Resource Pools, zowel High Availability (Cloud) als de gewone variant. Met VMware in combinatie met onze Dell en HP hardware en switching kunt u er zeker van zijn dat u Hardware onafhankelijk bent en een uptime van 99,999% kan verwachten.

WebTeam BV zal ook de aankomende jaren blijven investeren in systemen, servers en personeel om er voor te zorgen dat uw website, webshop of server zorgeloos draait. Door onze reuze handige Nederlandstalige beheermenu’s en niet te vergeten ons bekende klanten systeem kunt u zich concentreren op zaken doen op internet. Tevens zullen wij u blijven verrassen met aanvullende en ondersteunende diensten zoals hosted en cloud dienstverlening.

Kortom: Alles onder één dak!

WebTeam BV


          
Koningsbeltweg 74, 1329 AK Almere, Nederland
+31 20 2611 858
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van WebTeam.nl
sc